10 Nisan 2013 Çarşamba

Miyuki Set- Miyuki necklace- earring

 
setElimde son kalan kristlalleri kaplamak istedim, iki çalışma yaptım, ikisi de birbirinden güzel çalışma oldu. Beyaz olan tam gelinlik takımı oldu.
 
 
 

set




4 yorum:

  1. çok şık olmuşlar

    eline sağlık canım

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. oooo fıstığım bana diyorsun ama asıl sen döktürmüşsün, iyiyim çok şükür, bu aralar ahşaba fena halde dalmış vaziyetteyim, hafta sonları kursa da başladım (çocukların kurs aralarını değerlendirip kursa yazıldım :D) ama pek yorucu sorma, boncuklarla haşırneşirken iyiydi, alıyordum elime geçiyordum TVnin karşısına keyiflen yapıyordum ama bunları yapmak için koca masa lazım, mutfakta bir boya bir içeri bak geri mutfak derken çok oyalıyor insanı, yakında yine aslıma dönecem şekercim merak etme :D (teyzoşum ev aldıda ona hediye bişeyler boyamak için kursa başladım laf aramızda) seni çok çok öpüyorum güzel gözlüm benim...

    YanıtlaSil
  4. Canım benim :) :) yap yap boş durma, kurs işini iyi yapmışsın, hiç boş vaktimiz kalmıyor değilmi, şöyle uzanalım yatalım yok, gece 12 oluyor hala elimizde iş :) :) Teyzoşunda güle güle sağlıcakla otursun yeni evinde, marifetlim benim :) :)

    YanıtlaSil